Hoi ik ben Ronald en ik ben Healer, Spirituele coach en Zelfrealisatie begeleiding coach. 

Ronald is geboren in 1969 In Rotterdam – Zuid ( Holland ).

Zijn ouders zijn Willem van Meer en Dini van Meer. Vader Willem was stuurman bij de Havendienst en moeder Dini zorgde in die tijd nog voor Ronald en zijn broer Marcel van Meer.

De eerste levens jaren ervoer Ronald als heel gelukkig. Hij had veel vriendjes en vriendinnetjes en ook z’n Oom tante en nichtjes woonden vlakbij.

De periode tot z’n 8e jaar

In de periode tot z’n 6e jaar ervoer Ronald ook al dat hij Spiritueel was. Hij had een eindeloos vertrouwen in het leven en alles leek wel naar hem toe te komen.

Toen Ronald 6 jaar oud was verhuisden vader Willem en moeder Dini naar Ridderkerk waar ze een koophuis kochten. Ronald ging naar een andere school en belande in een geheel nieuwe en vreemde situatie.

Vader Willem en Moeder Dini moesten veel werken om het nieuwe huis te kunnen betalen en Ronald was veel op zichzelf aangewezen. Hij ervoer deze tijd op dat moment als een moeilijke tijd. Maar later ging hij beseffen dat het juist perfect was geweest om hem te vormen tot wie hij was geworden.

Na enkele jaren gingen zijn ouders al weer verhuizen, deze keer naar Ridderkerk-Drievliet. Daar gingen ze wonen in een eénsgezins woning.

De periode van z’n achtste jaar t/m z’n zestiende jaar

De periode van z’n achtste tot z’n 16e verliep moeizaam. Ronald kon maar moeilijk aarden, presteerde ondermaats op school en zocht z’n plezier in van alles en nog wat. Zichzelf accepteren zoals hij was deed hij toen nog niet.

Ronald
healer, spirituele coach, zelfrealisatie begeleiding coach, spirituele begeleider, spirituele werker, lichtwerker
Ronald leert zijn vriendin Maria kennen

Toen Ronald 17 jaar was leerde hij z’n vriendin Maria kennen. Momenteel woont hij nog steeds met haar samen en hebben ze twee kinderen. Sanne en Alicia. Ook weer de eerste jaren van hun samenzijn verliepen moeizaam. Ronald had nog steeds last om te erkennen wie hij werkelijk was. Hij werkte in die tijd voor z’n broer Marcel en verkocht schilderijen op straat. Dit ervoer Ronald als een leuke tijd. Rond  z’n 25 e jaar hadden Ronald en Maria een winkel in cadeau artikelen. Na 12 jaar brak er een crisis uit en Ronald en Maria moesten stoppen met de winkel. Ze moesten ook een stap terug zetten want het koophuis wat ze hadden konden ze niet meer betalen.

Een nieuw begin

Ze kwamen te wonen in Rotterdam zuid in een flat. Dat was erg klein met twee kinderen. Maria en Ronald waren erg geraakt door het verlies van de winkel en hun huis maar ze probeerden toch weer een nieuw leven op te bouwen. Ronald had nog steeds moeite met Aarden. Altijd bleef hij zich de vraag stellen, wie ben ik. Na een paar maanden bijstand te hebben gehad konden Ronald en Maria met de hulp van de moeder van Maria. Francisca. Een hondenuitlaatservice opstarten. Ronald heeft daaraan veel plezier gehad. Maria begon wat later een internet website waarvandaan ze schilderijen verkocht.

Na gelukkige jaren met de hondenuitlaatservice kwam een periode van ziekte

Ronald bleef enkele jaren met de honden wandelen en het was een gelukkige tijd. Tot Ronald ziek werd, hij kreeg sarcoidose en kon niet meer goed wandelen. Z’n lichamelijke gesteldheid ging zwaar achteruit. Hij stopte met de hondenuilaat en ging Maria helpen met de webshop. Maar ook dat ging maar moeizaam. Vervolgens kreeg Ronald een psygose en daarna wilde hij niet meer z’n oude leven oppakken. Het ging simpelweg niet meer. Daarna kreeg Ronald een hersenvliesontsteking en weer was hij lange tijd flink ziek.

Van healer tot spirituele coach en begeleider bij Zelfrealisatie

Maar hij gaf het niet op, mede door de enorme steun van Maria en hij besloot om het over een geheel andere boeg te gooien en healer te worden. Hij haalde het healer diploma maar besloot dat hij ook coaching gesprekken en Zelfrealisatie begeleiding wilde gaan doen. Hij was al een tijd bezig met Zelfrealisatie. Hij verdiepte zich in de spirituele wijsheden van bekende spirituele mensen zoals  o.a. Mooji, Eckhart Tolle en Rupert Spira. En Ronald had ontdekt dat hij het ware Zelf was.

Ronald wilde rechtstreeks vanuit de Bron werken. Daarom ontwikkelde hij een vorm van healing waarbij hij Zelfrealisatie technieken inzet. Ook ontwikkelde hij een vorm van spiritueel coachen waarbij hij deze Zelfrealisatie technieken inzet. Door healing en coaching te combineren met Zelfrealisatie technieken worden de behandelingen enorm krachtig en zeer effectief.

Daarnaast wil Ronald niets liever dan dat zoveel mogelijk mensen die er aan toe zijn tot Zelfrealisatie te helpen komen. Zelfrealisatie is het hoogste doel wat men kan bereiken tijdens dit leven. Als je éénmaal hebt ontdekt dat je het ware Zelf bent dan ben je Ziels gelukkig.  Vroeger was Zelfrealisatie iets wat alleen voor een select groepje was weggelegd. Ronald wil het zo laagdrempelig als mogelijk maken om zoveel mogelijk Mensen te kunnen bereiken.

Hij heeft zijn doel in het leven gevonden en hij wil zoveel mensen als mogelijk  helpen met healing, coaching en om tot Zelf realisatie te komen.

De activiteiten van dit moment

Ronald maakt veel You Tube video’s die je kunnen helpen bij het realiseren van Je Ware Zelf. Momenteel helpt hij mensen om tot Zelfrealisatie te komen door het spiritueel coachen van kleine groepjes bij hem en Maria thuis en ook geeft hij live online coaching sessie’s via Zoom. Daarnaast geeft hij 1 op 1 spirituele coaching sessie’s om zo de weg naar Zelf realisatie voor de ander te vergemakkelijken. Ook geeft hij spirituele coaching sessie’s aan gezinnen, vrienden, vriendinnen enz.

Ook geeft Ronald een bedrijf cursus Zelfrealisatie. Deze bedrijfs cursus Zelfrealisatie is geschikt voor het personeel maar ook voor het management  en de directieleden. Wanneer de mensen in een onderneming Zelfbewust worden dan staan ze veel meer in het Nu en de arbeidsproductiviteit neemt met sprongen toe. Daarnaast word je gelukkig van Zelfrealisatie dus de mensen binnen het bedrijf gaan met veel minder spanningen met elkaar om. De onderlinge relatie’s tussen de personeelsleden worden gemakkelijker en ook de relatie tussen personeel en directie verbeterd aanzienlijk. Kortom het is leuk om te werken wanneer de mensen van je bedrijf Zelfbewust zijn.

En natuurlijk is Ronald ook een gepassioneerde healer en coach. Zijn healing behandelingen en coaching behandelingen in combinatie gegeven met Zelfrealisatie technieken werken zeer goed.

Het mooiste wat er is

Tot Zelfrealisatie komen is het mooiste wat er is tijdens dit leven. Weet dat wanneer je hier bent je hier niet voor niets bent. Iets heeft je hier gebracht met een reden… Om tot Zelfrealisatie te komen.

Liefde, Ronald